skip to Main Content

Stichting Vrienden van de Kinderboerderij De Kooi zoekt ALGEMEEN BESTUURSLID (m/v)


Voor het bestuur van onze stichting zoeken wij een enthousiast algemeen bestuurslid die feeling heeft met de kinderboerderij en enthousiast aan de slag wil om met de andere bestuursleden het werk van de Stichting verder te ontwikkelen. Het betreft een vrijwillige functie.

De doelstelling van de Stichting is:
“Het in stand houden, bevorderen en uitbreiden van de recreatie, flora en fauna, alsmede het mee activeren van een goed en verstandig milieubesef, in de ruimste zin van het woord, in en om kinderboerderij de Kooi”.

De Stichting beheert donateursgelden, geld dat binnenkomt uit fondsen en acties en het opgebouwde kapitaal. Het geld komt ten goede aan de kinderboerderij. Daarnaast is het de taak van het bestuur om nieuwe donateurs (vrienden) te werven en indien mogelijk op zoek te gaan naar nieuwe fondsen en acties.

Het bestuur heeft elke 6-8 weken een bestuursvergadering op kinderboerderij De Kooi. Daarnaast vertegenwoordigen bestuursleden de Stichting bij diverse gelegenheden, zoals bij een inzamelingsactie van een winkelcentrum, een kerstmarkt in de wijk en bij activiteiten die op De Kooi gehouden worden. Het huidige bestuur telt 5 bestuursleden en op dit moment zijn er 2 vacatures.

Enthousiast geworden door deze oproep? Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Ingrid Elderson of Patrick de Bruin, beiden algemeen bestuurslid en medewerker van Kinderboerderij De Kooi, via kbkooisenc@rotterdam.nl

 

X