skip to Main Content

Pannenkoekfeest voor 6- tot en met 12-jarigen

Pannekoeken

Wat gaat er gebeuren:

pannenkoekkleinDe begeleiding van het feest gebeurt door uzelf. Alle materialen, een handleiding, etens- en drinkwaren worden door de boerderij verzorgd. De jarige komt zelf met zijn/haar gasten naar de kinderboerderij. Ze worden daar ontvangen in een feestelijke omgeving. Daarna worden ze omgetoverd in echte boeren en boerinnen met boerensjaals en boerenpetjes.

Nadat de cadeautjes zijn uitgepakt en er gezamenlijk gezongen is voor het feestvarken, wordt het tijd om een eigen gebakje te versieren en lekker op te eten. Natuurlijk met iets te drinken erbij.

Aan de hand van een speurkaart gaat u met de kinderen over de boerderij. Zo bezoekt u met hen de dieren en verzameld onderwijl materialen voor het maken van de pannenkoeken. Na een plaspauze en handen wassen is het tijd om beslag te gaan maken. De kinderen bakken hier zelf pannenkoekjes van. Tijdens het eten is er ook weer wat te drinken.

Na het eten hopen we dat er nog een klein gaatje over is voor een toetje, zodat iedereen voldaan naar huis toe gaat. Om thuis nog na te genieten krijgt ieder kind een klein presentje mee.

Alles op een rijtje:

Kosten: € 8,00 per deelnemer (bij bespreking dient € 1,50 per kind te worden aanbetaald)
Wanneer: Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag.
Tijdsduur: 2 uur, tijdstip van aanvang in overleg.
Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Aantal: Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen
 Per kind: 1 gebakje        2 x limonade   1 danoontje    pannenkoekjes met stroop of suiker    een klein presentje (b.v. een kleurplaat of bouwplaat)

In dit pakket zijn 4 koppen koffie/thee voor de begeleiding inbegrepen.

En voor de jarige is er een kinderboerderij de Kooi cadeautje.

Het is verplicht dat er één volwassene per 5 kinderen aanwezig is voor de begeleiding. In de kantine of via de mail (kooi@natuurstad.nl) kunt u overleggen welke datum er beschikbaar is en wat de mogelijkheden zijn. Het feestje staat echt vast als de aanbetaling in de kantine is voldaan. U krijgt dan gelijk de uitnodigingen mee, die u of uw kind, aan de genodigden kan sturen.

X