skip to Main Content

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus, gaan de lessen en bso activiteiten ook even anders dan normaal.

Voor informatie graag contact opnemen via de mail: kooi@natuurstad.nl
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Lessen aan basisscholen

De scholen kunnen elk jaar voor de zomervakantie via de website van de stichting Natuurstad zich inschrijven voor de lessen die het komende schooljaar op het programma staan.

Tijdens de lessen op “De Kooi” komt de natuur pas echt tot leven. De lessen bieden de leerlingen unieke ervaringen die zij niet snel zullen vergeten. Natuuronderwijs is zelf ontdekken en ervaren met alle zintuigen. Contact maken met plant en dier, angsten overwinnen en grenzen verleggen. Kortom: de natuur moet je beleven!

Lesmaterialen voor basisscholen

Bent u op zoek naar ondersteunende materialen voor uw natuurlessen, neem dan contact op met: educatiekooi@natuurstad.nl

BSO activiteiten

Ook voor de Buiten Schoolse Opvang zijn er een aantal activiteiten ontwikkeld. Op afspraak kan de BSO-groep langskomen om de activiteit te doen. Alle materialen die nodig zijn, zullen in een kist klaarstaan. De kisten zijn zo ontwikkeld dat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Er is geen begeleiding vanuit De Kooi aanwezig. Natuurlijk kunt u altijd van te voren een afspraak maken om de kist te komen bekijken.

Heeft u interesse? Neem dan contact op voor mogelijkheden en prijzen via: kooi@natuurstad.nl

Lescentrum Levende Zee
Lescentrum Levende Zee
X