skip to Main Content

Kantine

In de kantine kunt u altijd terecht voor het kopen van een zakje voer dat aan alle dieren met haren mag worden gevoerd. Als het kantinepersoneel aanwezig is, wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Koffie, thee, diverse limonades, snoepjes en koeken zijn te koop. Tussen de middag op bezoek en trek in een kleine lunch? Een warme tosti, een portie poffertjes of een beker soep smaakt altijd! En in de zomer kunt u op het terras genieten van een lekker schepijsje.

Kantine Verkoop Boerderijproducten
Kantine Verkoop Boerderijproducten
Kantine Verkoop Boerderijproducten

Boerderijproducten worden (indien voorradig) in de kantine verkocht: eieren van onze kippen, verse groenten van het seizoen uit onze buurtmoestuin, zelfgemaakte jam en sambal, honing van de bijen, kaas van onze geitenmelk en soms zelfs verse geitenmelk.

In de serre vindt u naast de zithoek, een boekenkastje: ons Kinderzwerfboekstation! Kinderen kunnen hier een zwerfboek uitkiezen om thuis te lezen. Deze boeken zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, geef je het boek weer door. Je laat het achter op school, in een KinderzwerfboekStation, in een sportkantine, in een bus of… Kinderen en ouders kunnen hun gelezen kinderboeken ook in de kantine afleveren. Wij maken er dan een zwerfboek van. (www.kinderzwerfboek.nl)

Interesse voor het houden van een kinderfeestje op De Kooi? In de kantine kunnen ze u alles vertellen over de mogelijkheden. Vast kijken wat er voor feestjes er gehouden kunnen worden? Klik dan hier.

Kantine - Geitenkaasverkoop
Kantine - Zwerfboekstation
X