skip to Main Content

Word donateur en Vriend van kinderboerderij De Kooi.

Als u ons wilt steunen kunt u vrijblijvend een bedrag naar keuze storten op ons rekeningnummer NL92INGB0006547416

Wilt u Vriend worden en minimaal 10,- per jaar doneren,  stuurt u dan een mail naar vriendendekooi@gmail.com zodat wij u in het begin van het nieuwe jaar uit kunnen nodigen worden om, geheel vrijblijvend, een nieuwe donatie te doen. U wordt dan via de mail op de hoogte gehouden van grote activiteiten en krijgt natuurlijk onze jaarlijkse nieuwsbrief.

Onze stichting heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Uw donatie is dus aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, mits u boven de daartoe gestelde grens uitkomt.

Als u gaat verhuizen verzoeken wij u vriendelijk om dit door te geven door een mailtje te sturen naar vriendendekooi@gmail.com.

Alvast bedankt voor uw waardevolle bijdrage aan Kinderboerderij de Kooi.

Privacy

De donateursregistratie verloopt via het invullen en inleveren van het aanmeldingsformulier welke u in de kantine van De Kooi kunt opvragen of op deze webpagina kunt vinden. De door u ingevulde gegevens worden door de secretaris van de stichting Vrienden van kinderboerderij De Kooi beheerd en geregistreerd in een Excelprogramma. De bestuursleden van deze stichting hebben als enige partijen inzicht in deze gegevens. Als u aangeeft het doneren te willen beëindigen worden uw gegevens  gearchiveerd en zal er geen contact meer met u opgenomen worden. Wij verstrekken nooit gegevens aan derden

X