skip to Main Content

Cash voor je club in Keizerswaard!

Winkelen èn Kinderboerderij de Kooisteunen? Van zaterdag 22 september tot en met zaterdag 3 november 2018 maakt winkelcentrum Keizerswaard dat mogelijk met de actie ‘Cash voor je club’. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

Tien verenigingen doen mee aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen zaterdag 22 september en zaterdag 3 november bij de winkels in winkelcentrum Keizerswaard besteedt, krijgt deze een Keizerswaard munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt. De inleverdisplays staan duidelijk opgesteld op het plein bij Bram Ladage in het winkelcentrum. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Hoe meer munten jouw vereniging uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

Presentaties
Op zaterdag 13 oktober zal de Kooi zich in het winkelcentrum presenteren.
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor de kinderen zullen er kleien activiteiten te doen zijn.

Bekendmaking sponsorbedragen
De definitieve sponsorbedragen worden door wethouder Barbara Kathmann op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 10 november om 11.00 uur. Voor meer info: www.keizerswaard.nl

Uiteraard zijn de mensen van de stichting Vrienden van de Kooi daarbij aanwezig!

X