Activiteiten 2018

Een bezoek aan De Kooi is natuurlijk al een activiteit op zich. Het knuffelen met de dieren, het voeren van een peentje en zien hoe de geiten worden gemolken, is voor veel kinderen al een hele belevenis.

Maar De Kooi biedt meer!

Kinderen mogen dagelijks na schooltijd, in de weekenden en de schoolvakanties, helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Het voeren van de dieren gebeurt ’s morgens om 8.15 uur en ’s middags om 15.30 uur.  Kinderen kunnen zo ook, als ze dat willen, hun boerderijhulpdiploma verdienen (vraagt u in de kantine naar meer informatie).

Gedurende het jaar worden er ook extra activiteiten georganiseerd, voor de komende periode staat het volgende op het programma:

 

Woensdag 31 oktober Halloween

Griezelen! We gaan ook dit jaar weer samen met de Bouwspeeltuin Halloween vieren.
Vanaf 16.00 uur ben je welkom op de Kooi om onder andere griezelversieringen te maken. Vanaf 18.00 uur kun je zelfstandig door het park (pas op voor de spoken!) naar de Bouwspeeltuin. Daar griezelen ze tot 20.00 uur nog door. Neem een kijkje bij de waarzegger en dans mee in de zombiedisco!
Kom je ook verkleed? Meer informatie op deze pagina.

 

Zondag 16 december Kerstactiviteit
Zoals u gewend bent is er kort voor de Kerstdagen een gezellige kerstactiviteit op De Kooi. Ook dit jaar zullen er allerlei knutselactiviteiten voor kinderen zijn. Later volgt meer informatie over de activiteiten van die middag.

Let op de affiches, de website en uw wijkkranten voor de juiste data en tijden! Of volg ons op facebook: De Kooi.

X