Word donateur en Vriend van kinderboerderij De Kooi.

Als u ons wilt steunen kunt u vrijblijvend een bedrag storten, u zult in het begin van het nieuwe jaar uitgenodigd worden om, geheel vrijblijvend, een nieuwe donatie te doen.

Mocht u besluiten geen donateur meer te willen zijn dan kunt u dit aangeven door een mailtje te sturen naar vriendendekooi@gmail.com. U heeft geen opzegtermijn. Wij verzoeken u vriendelijk om door te geven als u gaat verhuizen. Dit kan via hetzelfde e-mailadres vriendendekooi@gmail.com

U kunt het donatieformulier hieronder online invullen en via iDEAL betalen.

 

Word donateur

 

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


Bedankt voor uw waardevolle bijdrage aan Kinderboerderij de Kooi.

Privacy

De donateursregistratie verloopt via het invullen en inleveren van het aanmeldingsformulier welke u in de kantine van De Kooi kunt opvragen of op deze webpagina kunt vinden. De door u ingevulde gegevens worden door de secretaris van de stichting Vrienden van kinderboerderij De Kooi beheerd en geregistreerd in een Excelprogramma. De bestuursleden van deze stichting hebben als enige partijen inzicht in deze gegevens. Als u aangeeft het doneren te willen beëindigen worden uw gegevens  gearchiveerd en zal er geen contact meer met u opgenomen worden. Wij verstrekken nooit gegevens aan derden.

X