skip to Main Content

Activiteiten 2019

Een bezoek aan De Kooi is natuurlijk al een activiteit op zich. Het knuffelen met de dieren, het voeren van een peentje en zien hoe de geiten worden gemolken, is voor veel kinderen al een hele belevenis.

Maar De Kooi biedt meer!

Kinderen mogen dagelijks na schooltijd, in de weekenden en de schoolvakanties, helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Het voeren van de dieren gebeurt ’s morgens om 8.15 uur en ’s middags om 15.30 uur.  Kinderen kunnen zo ook, als ze dat willen, hun boerderijhulpdiploma verdienen (vraagt u in de kantine naar meer informatie).

Gedurende het jaar worden er ook extra activiteiten georganiseerd.

Het volgende staat op het programma:

woensdag 11 december13.30 - 16.00 uurIn ons leslokaal draait op dit moment de les "Leve(n)de zee" voor de basisscholen. Zo kunnen de kinderen de dieren die voor onze kust leven, van dichtbij bewonderen. Ook nieuwsgierig en wil je een kijkje nemen? Dat kan in deze open les!
woensdag 11 december15.00 - 16.00 uurFilmvertoning "de Boerenzij". Rotterdam zuid: werd vroeger ook wel de Boerenzij genoemd. Daar gaat het over in de gelijknamige film waarin wordt laten zien dat stad en platteland met elkaar verweven zijn. Woensdag 11 december is iedereen welkom om mee te kijken naar deze film. Kom je ook? Graag aanmelden via info@natuurstad.nl
woensdag
18 december
's middags
(tijd wordt nog bekend gemaakt via Facebook en deze website)
Kerstactiviteit

Let op de affiches, de website en uw wijkkranten voor de juiste data en tijden! Of volg ons op facebook: De Kooi.

X