Activiteiten 2019

Een bezoek aan De Kooi is natuurlijk al een activiteit op zich. Het knuffelen met de dieren, het voeren van een peentje en zien hoe de geiten worden gemolken, is voor veel kinderen al een hele belevenis.

Maar De Kooi biedt meer!

Kinderen mogen dagelijks na schooltijd, in de weekenden en de schoolvakanties, helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Het voeren van de dieren gebeurt ’s morgens om 8.15 uur en ’s middags om 15.30 uur.  Kinderen kunnen zo ook, als ze dat willen, hun boerderijhulpdiploma verdienen (vraagt u in de kantine naar meer informatie).

Gedurende het jaar worden er ook extra activiteiten georganiseerd.

Het volgende staat op het programma:

zaterdag 20 april 13.30 - 15.30 uurPaasactiviteit Kinderen tot 7 jaar mogen om half 2 op zoek gaan naar twee eieren, die door de paashaas verstopt zijn. Er is een leuk prijsje voor de vinder van het gouden ei! Nadat de eieren gevonden zijn mag je ze gaan verven. Daarnaast zijn er meer activiteiten zoals: knutselen, kippenspeurtocht, je mag je laten schminken en natuurlijk komt de paashaas op bezoek. Verder mag je, onder begeleiding, met de jonge dieren knuffelen.
Klik hier voor meer informatie.

woensdag 15 meiOpen les "Melk" (middag)
zondag 26 meiSchaapscheerfeest
zomervakantie: jeugdvakantiepaspoort

Let op de affiches, de website en uw wijkkranten voor de juiste data en tijden! Of volg ons op facebook: De Kooi.

X