Activiteiten 2018

Een bezoek aan De Kooi is natuurlijk al een activiteit op zich. Het knuffelen met de dieren, het voeren van een peentje en zien hoe de geiten worden gemolken, is voor veel kinderen al een hele belevenis.

Maar De Kooi biedt meer!

Kinderen mogen dagelijks na schooltijd, in de weekenden en de schoolvakanties, helpen bij het voeren en verzorgen van de dieren. Het voeren van de dieren gebeurt ’s morgens om 8.15 uur en ’s middags om 15.30 uur.  Kinderen kunnen zo ook, als ze dat willen, hun boerderijhulpdiploma verdienen (vraagt u in de kantine naar meer informatie).

Gedurende het jaar worden er ook extra activiteiten georganiseerd, voor de komende periode staat het volgende op het programma:

Zomervakantie  Jeugdvakantiepaspoort
Alle basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen het paspoortje gratis op school. Ook op De Kooi kun je leuke activiteiten doen met dit paspoort.

Woensdag 12 september  Kaboutermiddag
Na het grote succes van 2017 komt ook dit jaar Kabouter Plop weer met zijn vriendjes naar de Kooi voor een middag gezelligheid.

Woensdag 31 oktober Halloween

Zondag 16 december Kerstactiviteit
Zoals u gewend bent is er kort voor de Kerstdagen een gezellige kerstactiviteit op De Kooi. Ook dit jaar zullen er allerlei knutselactiviteiten voor kinderen zijn. Later volgt meer informatie over de activiteiten van die middag.

Let op de affiches, de website en uw wijkkranten voor de juiste data en tijden! Of volg ons op facebook: De Kooi.

X